wtorek, 25 września 2012

136. Wegańskie pancakes dyniowe.

Wegańskie pełnoziarniste pancakes dyniowe z masłem macadamia. Rooibos z miodem i wanilią.
Vegan whole wheat pumpkin pancakes with macadamia butter. Rooibos with honey and vanilla.



Przepis w zakładce.



21 komentarzy:

  1. Jakie wspaniałe.... Zrobisz dla mnie porcję??? W zamian mogę dla Ciebie zrobić wegańskie tosty francuskie z musem jabłkowym :D

    OdpowiedzUsuń
  2. wspaniała góra placuszków :) ciekawa jestem, jak smakują takie dyniowe :) muszę w końcu sobie zrobić!

    OdpowiedzUsuń
  3. Bardzo lubię :) Świetnie ci wyszły.

    OdpowiedzUsuń
  4. Dynia - muszę w końcu kupić w tym sezonie :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Dyniowe. Nie robiłam, mam patisona, ciekawe czy by były dobre...;)

    OdpowiedzUsuń
  6. choć dynia mnie nie przekonuje to takie placki mimo jej obecności zjadłabym bez zastanowienia:)

    OdpowiedzUsuń
  7. Mmm, pycha! Szkoda, że akurat skończyła mi się dynia. Nie pogardziłabym takim stosikiem :D

    OdpowiedzUsuń
  8. Dyniowe szaleństwo dziś na śniadaniowcach :) Nie mogę być gorsza ;P

    OdpowiedzUsuń
  9. za każdym razem jak widzę masło makadamia to ślinka mi leci!

    OdpowiedzUsuń
  10. MMm, genialne :)
    A skąd masz takie masełko ?

    OdpowiedzUsuń
  11. kolejny powód by kupić dynię :D pysznie wyglądają, a masełka zazdroszczę! :)

    OdpowiedzUsuń
  12. To masło musiało idealnie pasować do tych placuszków..uwielbiam :)

    OdpowiedzUsuń
  13. kusisz tym smakowicie wygladającym kremem ;p
    placuszki pyszniutkie ;d

    OdpowiedzUsuń