niedziela, 9 września 2012

120.


Jajko w koszyku (chleb razowy, masło, musztarda, ser, jajko - białko zmieszane z pomidorami, zapiekane), pozostałość kromki z pikantnym serkiem topionym, pomidorem i papryką. Zielona herbata.
Egg in a hole (wholemeal bread, butter, mustard, cheese, egg - white mixed with tomato, baked), residue slice of bread with spicy melted cheese, tomato and paprika. Green tea.




17 komentarzy:

  1. Uwielbiam Twoje rodzinne śniadanka;)

    OdpowiedzUsuń
  2. uwielbiam je, jadłam takie w połączeniu z awokado, cudowne ^^

    OdpowiedzUsuń
  3. Świetny tost i kolejne rodzinne śniadanie. :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Kolejny pyszne śniadanko w rodzinnym gronie :)

    OdpowiedzUsuń
  5. bardzo pomysłowy tost, świetnie wygląda i tak samo pewnie smakuje:)
    ale rodzice mają z Tobą dobrze:p

    OdpowiedzUsuń
  6. Pozwole sobie zgapić koszyczki na jutrzejsze śniadanie, fantastycznie to wygląda a jak musi smakować hmmmmm:)

    OdpowiedzUsuń
  7. Nie jadłam takiego śniadanka, ale świetnie wygląda :-)

    OdpowiedzUsuń
  8. Cudownie to wygląda ! Jak robisz taką kanapeczke, że Ci jajeczko nie ucieka z chlebka ? W mikro?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. w tej kromce na wierzchu jest wycięte kółko, do tego wlałam białko wymieszane z pomidorkiem, na to ułożyłam żółtko i zapiekłam w piekarniku:)

      Usuń
  9. bardzo fajne śniadanie , podoba mi się to ,że każdy ma to samo , super rodzinka ! u mnie tak nie ma ,zawsze jem sama ...

    OdpowiedzUsuń
  10. Jak zawsze, bardzo smacznie i bardzo rodzinnie! :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Zawsze będę zazdrościć ci tych śniadań:)

    OdpowiedzUsuń
  12. jej ile pyszności *_* wszystko bym zjadła, mniam!

    OdpowiedzUsuń
  13. Mega apetycznie wygląda *.*

    OdpowiedzUsuń