środa, 19 września 2012

130.

Korzenne owsiane gofry z golden syrup, serkiem wiejskim i domowymi powidłami z czekoladą, śliwki. Rooibos z miodem i wanilią.
Root oatmeal waffles with golden syrup, cottage cheese and homemade plum chocolate jam; plums. Rooibos with honey and vanilla.


Wczorajszy jadłospis -> klik!

20 komentarzy:

  1. chyba naszła mnie ochota na gofry! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. mam ochotę na taką jesienną wersję gofrów, przez Ciebie rzecz jasna:D

    OdpowiedzUsuń
  3. Zjadłabym takiego korzennego gofra :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Muszę sobię w końcu kupić gofrownicę, bo te gofry tak kuszą!
    Mogłybyście wejść na tego bloga - http://freeze-the-moment.blogspot.com/ ? Nie pożałujecie, a bardzo pomożecie rozwijającej się fotograf ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Od dłuższego czasu mam ochotę na gofry! Pycha *.*

    OdpowiedzUsuń
  6. Gofry <3 Owsianych wżyciu nie jadłam, muszę kiedyś spróbować.

    OdpowiedzUsuń
  7. Jako absolutna wielbicielka serka wiejskiego i gofrów (ale tylko tych domowych, bo te z budki są ohydne!) zaraz wgryzę się w monitor.

    OdpowiedzUsuń
  8. twoje gofry są takie idealne ,pysznie <3 *.*

    OdpowiedzUsuń
  9. mmmm gofry! jak dawno nie jadłam! porywam jednego :P

    OdpowiedzUsuń
  10. zdradzisz, jakich dokładnie przypraw użyłaś? (;

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. użyłam gotowej przyprawy do grzańca korzennego ;)

      Usuń
  11. ale robisz mi smaka na gofry *.* muszę zrobić, pychotka :))

    OdpowiedzUsuń
  12. Gofry...smak dzieciństwa i wakacji nad morzem :) Czasami miło wraca się do takich wspomnień, ale niestety ostatni raz gofry jadłam...kilka lat temu :c

    OdpowiedzUsuń
  13. Gofry, czemu nie?
    Tylko pożycz mi swojej gofrownicy.. będę Ci wdzięczna:*:*:*

    OdpowiedzUsuń