sobota, 23 marca 2013

315. Ricotta hotcakes z borówkami.

Ricotta hotcakes z borówkami i złotym syropem, zielona herbata.
Ricotta hotcakes with blueberries and golden syrup, green tea.





24 komentarze:

  1. przepyszne wieżyczki :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Idealnie grube, wypieczone, a jak jedzone razem, to pewnie najlepsze na świecie w ten sobotni poranek ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Idealne grubaski! Świetny początek dnia :)

    OdpowiedzUsuń
  4. A u ciebie jak zwykle puchate placki. :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Jakie wspaniałe mega wysokie kubki! <3
    A Twoje placuszki jak zawsze - cudownie pulchne i równe;)

    OdpowiedzUsuń
  6. O kurczę wyglądają prze-apetycznie :D Takie letnie śniadanko, mam teraz straszną ochotę na śniadanie z takimi sezonowymi owocami a oczywiście w domu tylko banany i jabłka :<

    OdpowiedzUsuń
  7. placuszki z ricotty sa bajeczne;)

    OdpowiedzUsuń
  8. Dziewczyno, skąd wytrząsnęłaś borowki ?: O

    OdpowiedzUsuń
  9. tak dawno nie miałam okazji zjeść borówek, żałuję, że nie zrobiłam zapasów na zimę :( i powtórzę komentarze wyżej- jakie pulchniutkie placuszki!

    OdpowiedzUsuń
  10. wow , jakie pulchne *-* ja też chcę ,mogę się następnym razem dosiąść ? hehe ;d

    OdpowiedzUsuń
  11. ale grubiutkie! co jak co, ale ricotta hotcakes zawsze wychodzą mi jakieś strasznie płaskie.

    OdpowiedzUsuń
  12. Jakie grubaśne :3
    Nigdzie w Polsce nie widziałam złotego syropu, szkoda :c

    OdpowiedzUsuń
  13. Pychota !! Muszę wybrać się po borówki do biedronki :P

    OdpowiedzUsuń
  14. ale ślicznie i pysznie to wygląda :D

    OdpowiedzUsuń
  15. Piękne! takie równe i pyszyste... :)

    OdpowiedzUsuń
  16. Nie robiłam z ricotty, ale kupiłam i będę musiała takie zrobić :) Cudowne grubasy :D

    OdpowiedzUsuń