sobota, 16 marca 2013

308. Pankejki.

Żytnio-owsiane pankejki z białą czekoladą, wiórkami kokosa i miodem.
Rye oat pancakes with white chocolate, dessicated coconut and honey.


Poza domem też można wyczarować dobre pancakes :)

15 komentarzy:

  1. pulchne, z białą czekoladą - pycha! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. z białą czekoladą? o nie :D przepadłam!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ja wręcz przeciwnie:D nie trawię białek czekolady,grrr

      Usuń
  3. wyobrażam sobie jakie muzą być pyszne :) biała czekolada kusi mnie od rana, jeszcze po przepisie na fudge z nią, migdałami i masłem orzechowym

    OdpowiedzUsuń
  4. Jakie pulchniutkie! Idealne po prostu :) Smacznie :D

    OdpowiedzUsuń
  5. ale grubaski! zazdroszczę, mi nigdy takie nie wychodzą :<

    OdpowiedzUsuń
  6. wow, ale grubaski - pychotka !! <3

    OdpowiedzUsuń
  7. Twoje placuszki zawsze wychodzą takie grubaśne, mmm jesteś mistrzynią pankejków :D

    OdpowiedzUsuń
  8. kolejne równiutkie i puszyste : ) i ten talerz! jak ja lubię takie naczynia :D

    OdpowiedzUsuń
  9. wyglądają tak... amerykańsko :D :)

    OdpowiedzUsuń
  10. kocham białą czekoladę, więc na takie pulchniutkie placki na pewno skusiłabym się. ^^

    OdpowiedzUsuń