wtorek, 27 sierpnia 2013

472. Manna.

Waniliowo-brzoskwiniowa manna z wiórkami kokosa i kremówką.
Vanilla peach semolina with dessicated coconut and a cream.

17 komentarzy:

  1. fajnie, że już wróciłaś, od razu jest do kogo zaglądać z samego rana :))

    OdpowiedzUsuń
  2. kiedy bylam mlodsza, uwielbialam manne, teraz wole kaszke orkiszowa- ma delikatniejszy smak- probowalas ? :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Aż czuć tę delikatną konsystencję ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Nigdy nie lubiłam manny, ale w takim połączeniu muszę spróbować :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Musiała być podwójnie kremowa:)

    OdpowiedzUsuń
  6. manna z kremówką? Ciekawe połączenie :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Wspaniałe połączenie smaków :)

    OdpowiedzUsuń
  8. pyszna manna, kremowa, tu się zgadza :D

    OdpowiedzUsuń
  9. Prosta manna, a smakuje pysznie ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. Wygląda niesamowicie <3 Najsmaczniejsze połączenie!

    OdpowiedzUsuń
  11. wanilia, brzoskwinka i kokos - nic skomplikowanego, a coś tak pysznego ;)

    OdpowiedzUsuń
  12. z kremówką? musiała być delikatna i kremowa :) pyszne dodatki!

    OdpowiedzUsuń
  13. Obiecuję sobie tyle czasu, żeby zrobić taką zwykłą mannę. Taką o. Co prawda Twoja nie jest taka do końca zwykła, ale właśnie za mną chodzi, a ja się od niej - nie wiedzieć czemu - opędzam:p

    OdpowiedzUsuń