poniedziałek, 12 sierpnia 2013

457. Smażony ryż.

Brązowy ryż smażony na maśle z czekoladą, cynamonem, bananem i jogurtem greckim.
Brown rice fried with butter, chocolate, cinnamon, banana and greek yoghurt.

21 komentarzy:

  1. OMG :O ! Czytając na początku tytuł posta, myslałam, że będzie śniadanie na wytrawnie, a tu proszę. Czemu ja nie wpadłam na takie coś ? Dla mnie, rewelacja, muszę wypróbować ! :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Na pewno pyszna wersja podania ryżu. Bo jak ma coś być nie dobre, jeśli ma w sobie czekoladę? :)

    OdpowiedzUsuń
  3. smażony ryż, muszę spróbować! Rewelacyjny pomysł :)

    OdpowiedzUsuń
  4. mniam, ryż z cynamonem i bananem! Już wiem, co jutro zjem na śniadanie ;) Pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń
  5. Wow! Uwielbiam smak potraw smażonych na maśle, są niepowtarzalne... Nie próbowałam nigdy smażyć ryżu, że już nie wspomnę o dodaniu do niego wtedy banana czy czekolady.

    OdpowiedzUsuń
  6. smażony na maśle z czekoladą?! podziel się! :D

    OdpowiedzUsuń
  7. właśnie, bardzo niebanalne śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  8. bardzo fajny pomysł na ryż, i to na słodko ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. Smażony ryż na słodko to naprawdę ciekawy pomysł. Muszę spróbować :)

    OdpowiedzUsuń
  10. ekstra pomysł! ryżu w takiej postaci jeszcze nie jadłam, kusi mnie żeby już iść do kuchni i spróbować :-)

    OdpowiedzUsuń
  11. O jeju, jeju, jeju! Wiesz, że został mi ryż po wczorajszym obiedzie! To będzie niezapomniany podwieczorek! :D :D

    OdpowiedzUsuń
  12. Takie proste, a w zyciu bym nie wpadla :) cud miod <3

    OdpowiedzUsuń
  13. Smażonego ryżu jeszcze nie przerabiałam. Prezentuje się smakowicie ;)

    Moja książka:
    www.nielegalna-ksiazka.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  14. O jacie, jakie to musiało być pyyyyszne! Świetny pomysł, zainspirowałaś mnie :)

    OdpowiedzUsuń