hej :) czemu tak wczesnie wstajesz? jesli mozna spytac.. :)
Mam na 7 do pracy ;)
Lubię wchodzić wcześnie rano na Twojego bloga, zawsze czeka na mnie nowy wpis z kolejnym pysznym śniadankiem ;)
Pysznie wygląda ;)) A mam pytanie: czy płatki jęczmienne dużo różnią się w smaku od owsianych? ;]
Tak, są dużo delikatniejsze :)
To musiało smakować obłędnie :) na pewno kiedyś spróbuję takiego połączenia.
Takie bardzo proste i pyszne ;)
aaah cudne połączenie <3
O, mam gdzieś w szafce płatki jęczmienne. Muszę je odkopać:>
kokos wszędzie idealnie się wpasuje :3
uwielbiam brzoskwinię, kokos jeszcze bardziej -czego chciec więcej ;)
Takiego połączenie nie próbowałam, :) Ale kokos, brzoskwinia ? dla mnie rewelacja :)
Zdecydowanie ulubione smaki! :)
Och, och, och, mam płatki jęczmienne! :D
można się dowiedziec jak robiłaś? :) (chodzi o stosunek płatków do mleka, bo ma super konsystencję) :))
Nie mam pojęcia.. zawsze daję 50g płatków, wlewam trochę mleka (z pół szklanki) a później za każdym razem, jak płatki już wchłoną płyn w trakcie gotowania, to dolewam po trochę i tak 3-4 razy aż uznam, że konsystencja mi odpowiada ;)
hej :) czemu tak wczesnie wstajesz? jesli mozna spytac.. :)
OdpowiedzUsuńMam na 7 do pracy ;)
UsuńLubię wchodzić wcześnie rano na Twojego bloga, zawsze czeka na mnie nowy wpis z kolejnym pysznym śniadankiem ;)
OdpowiedzUsuńPysznie wygląda ;))
OdpowiedzUsuńA mam pytanie: czy płatki jęczmienne dużo różnią się w smaku od owsianych? ;]
Tak, są dużo delikatniejsze :)
UsuńTo musiało smakować obłędnie :) na pewno kiedyś spróbuję takiego połączenia.
OdpowiedzUsuńTakie bardzo proste i pyszne ;)
OdpowiedzUsuńaaah cudne połączenie <3
OdpowiedzUsuńO, mam gdzieś w szafce płatki jęczmienne. Muszę je odkopać:>
OdpowiedzUsuńkokos wszędzie idealnie się wpasuje :3
OdpowiedzUsuńuwielbiam brzoskwinię, kokos jeszcze bardziej -czego chciec więcej ;)
OdpowiedzUsuńTakiego połączenie nie próbowałam, :) Ale kokos, brzoskwinia ? dla mnie rewelacja :)
OdpowiedzUsuńZdecydowanie ulubione smaki! :)
OdpowiedzUsuńOch, och, och, mam płatki jęczmienne! :D
OdpowiedzUsuńmożna się dowiedziec jak robiłaś? :) (chodzi o stosunek płatków do mleka, bo ma super konsystencję) :))
OdpowiedzUsuńNie mam pojęcia.. zawsze daję 50g płatków, wlewam trochę mleka (z pół szklanki) a później za każdym razem, jak płatki już wchłoną płyn w trakcie gotowania, to dolewam po trochę i tak 3-4 razy aż uznam, że konsystencja mi odpowiada ;)
Usuń