czwartek, 22 sierpnia 2013

467. Kokos i brzoskwinia.

Kokosowo-brzoskwiniowa jęczmienianka.
Coconut peach porridge.

16 komentarzy:

  1. hej :) czemu tak wczesnie wstajesz? jesli mozna spytac.. :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Lubię wchodzić wcześnie rano na Twojego bloga, zawsze czeka na mnie nowy wpis z kolejnym pysznym śniadankiem ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Pysznie wygląda ;))
    A mam pytanie: czy płatki jęczmienne dużo różnią się w smaku od owsianych? ;]

    OdpowiedzUsuń
  4. To musiało smakować obłędnie :) na pewno kiedyś spróbuję takiego połączenia.

    OdpowiedzUsuń
  5. Takie bardzo proste i pyszne ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. O, mam gdzieś w szafce płatki jęczmienne. Muszę je odkopać:>

    OdpowiedzUsuń
  7. kokos wszędzie idealnie się wpasuje :3

    OdpowiedzUsuń
  8. uwielbiam brzoskwinię, kokos jeszcze bardziej -czego chciec więcej ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. Takiego połączenie nie próbowałam, :) Ale kokos, brzoskwinia ? dla mnie rewelacja :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Zdecydowanie ulubione smaki! :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Och, och, och, mam płatki jęczmienne! :D

    OdpowiedzUsuń
  12. można się dowiedziec jak robiłaś? :) (chodzi o stosunek płatków do mleka, bo ma super konsystencję) :))

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nie mam pojęcia.. zawsze daję 50g płatków, wlewam trochę mleka (z pół szklanki) a później za każdym razem, jak płatki już wchłoną płyn w trakcie gotowania, to dolewam po trochę i tak 3-4 razy aż uznam, że konsystencja mi odpowiada ;)

      Usuń