poniedziałek, 5 sierpnia 2013

450. Naleśniki.


Pełnoziarniste naleśniki z jabłkiem smażonym z rodzynkami i cynamonem, kokosem i masłem macadamia.
Whole wheat crepes with apples fried with raisins and cinnamon, coconut and macadamia butter.

16 komentarzy:

  1. Wyglądają pysznie! Ale mi narobiłaś smaka na naleśniki ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. narobiłaś mi ochoty na naleśniki, niedobra Ty! :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Ooo, naleśniki! Dawno ich nie jadłam, a twoje tak pyszne wyglądają ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Hi ;D Czyli naleśniki dziś nie tylko u mnie :P

    OdpowiedzUsuń
  5. mniam, jakie to musiało być pyszne !! naleśniki mogłabym jeść non stop ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. ale bym teraz takie zjadła! pyszne dodatki :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Ale pyszne dodatki! To masło *.* Musi być przepyszne!

    OdpowiedzUsuń
  8. Masło z orzechów macadamia? Czy to to, co widzę na drugim zdjęciu na naleśniku z prawej? Bo jeśli tak, to wygląda bombowo! Proste naleśniki, ale za to podane z samymi pysznościami! :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Śniadanie lepsze niż w francuskiej restauracji :D

    OdpowiedzUsuń
  10. ojoj! tak bardzo Nam się ich chciało:D

    OdpowiedzUsuń
  11. Zapraszam na mój Ask: http://ask.fm/Carly1998xd

    OdpowiedzUsuń
  12. To masło musi byc pyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  13. sama utarłaś tak gładkie masło, czy gdzieś takie dorwałaś?

    OdpowiedzUsuń