środa, 14 sierpnia 2013

459. Pudding kanapkowy.

Tym razem jedna porcja, wszyscy jeszcze śpią...

Pudding chlebowy (musli) z masłem macadamia, kokosem, dżemem figowym i wiśniami.
Bread pudding (muesli) with macadamia butter, a coconut, fig jam and cherries.

9 komentarzy:

  1. W takiej formie puddingu chlebowego nie widziałam, raczej tosty francuskie, ale wygląda pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Wszyscy śpią, a Ty sobie pyszności zajadasz? Nie wyciągniesz ich z łóżek samym zapachem:>

    OdpowiedzUsuń
  3. Wyglądają jak francuskie. Dodałaś do nich same przepyszne dodatki:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ślicznie wygląda i na pewno równie dobrze smakuje :)

    OdpowiedzUsuń
  5. jak się obudzą to zrób dla nich to samo ;) na pewno pyszne ! ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Nadziewanych jeszcze nie robiłam, teraz widzę, że to błąd!

    OdpowiedzUsuń
  7. kocham pudding chlebowy! fantastyczne dodatki :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Cudowne dodatki, pysznie wygląda! Niech żałują, że takie śpiochy z nich ;) :D

    OdpowiedzUsuń