Owsianka korzenno-bakaliowa* z quinoa, amarantusem i ubitym koglem moglem.
Spicy delicacies oatmeal with quinoa, amaranth and beaten raw egg.
*z cynamonem, imbirem, kardamonem, suszonymi śliwkami i żurawiną, rodzynkami, orzechami laskowymi i płatkami migdałowymi.
A ja wygrałam taki mały konkurs:
Gratuuluję!:D
OdpowiedzUsuńWyrazy uznania:)
OdpowiedzUsuńgratulacje :D
OdpowiedzUsuńświetna owsianka ;)
gratulacje ;*
OdpowiedzUsuńa ta owsianka trafia na moją listę, muszę spróbować z koglem moglem ;D
owsianki z koglem moglem jeszcze nie jadłam, pierwszy raz słyszę o takim połączeniu, ciekawe :)
OdpowiedzUsuńgratuluję :)
Idealne śniadanie, by uczcić wygraną! Brawo!
OdpowiedzUsuńGratuluję :)
OdpowiedzUsuńJak pysznie wygląda ta owsianka, mmmm :)
Gratuluje tym bardziej że w sumie to trochę jakby moja zupa była zupa miesiąca ;)
OdpowiedzUsuńA z ciekawości - bo tej owsianki nie robiłam chyba nikomu poza mną i moim chłopakiem (nie to żebym w ogóle robiła często owsianki innym ludziom) - jak ci smakowała ta wersja ?:)
Jaka cudowna owsianka!!!
OdpowiedzUsuńGratuluję wygranej!;)
Gratuluję! Pyszna owsianka :)
OdpowiedzUsuńFajny pomysł na owsiankę :)
OdpowiedzUsuń