piątek, 22 lutego 2013

286. Budyniowa manna z wiśniami.

Kasza manna z otrębami gryczanymi, budyniem waniliowym i wiśniami w syropie.
Semolina with buckwheat brans, vanilla custard powder and cherries in syrup.

18 komentarzy:

  1. U mnie dziś też wiśnie :) Pychota !

    OdpowiedzUsuń
  2. Mniam, a u mnie dziś też budyń :D

    OdpowiedzUsuń
  3. budyniowej manny jeszcze nie jadłam , pysznie wyglada ;d

    OdpowiedzUsuń
  4. budyniowa manna nigdy nie chce mi wyjść. ;P
    Pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Wiśnie.... stęskniłam się:-)

    OdpowiedzUsuń
  6. Z tymi wisienkami musiała być pyszna:)

    OdpowiedzUsuń
  7. dawno nie jadłam manny, ale Twoja musiała być pyszna :3

    OdpowiedzUsuń
  8. fajna manna, już dawno nie jadłam plus wiśnie, pycha:):):)

    OdpowiedzUsuń
  9. Odpowiedzi
    1. Też ni ewiedziałam, ale mogą być fajnie ;)

      Usuń
  10. nie jadłam otrąb gryczanych, muszę kupić :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Zazdroszczę Ci tej miseczki <3

    OdpowiedzUsuń
  12. Świetna miseczka :) I tak pysznie napełniona!

    OdpowiedzUsuń