wtorek, 29 stycznia 2013

262. Płatki żytnie.

Chyba lepiej mi smakowały niż owsiane...

Płatki żytnie z kaszą manną, budyniem toffee, ricottą i bananem.
Rye flakes with semolina, toffee custard powder, ricotta and banana.

20 komentarzy:

  1. Żytnie mi również bardziej smakuję:)

    OdpowiedzUsuń
  2. żytnich chyba jeszcze nie jadłam :P

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja też nie, ale najwidoczniej warto, skoro takie dobre :D

      Usuń
  3. ja też wolę żytnie niż owsiane. mają bardziej konkretny smak jak dla mnie;)

    OdpowiedzUsuń
  4. z takimi dodatkami smak musiał być obłędny :)

    OdpowiedzUsuń
  5. super:) słodko:) już dawno nie jadłam płatków żytnich, muszę dopisać do listy zakupów:)

    OdpowiedzUsuń
  6. Ciekawa jestem tych żytnich. ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nie prawda - nie ma lepszych płatków niż owsiane ;) Ale fakt jest faktem, że od czasu do czasu ja też próbuje różnych -osobiście bardzo lubię np. orkiszowe. Żytnich jeszcze co prawda nie jadłam, ale w kolejce czekają gryczane :)

      Usuń
  8. ciekawe połączenie :) na słodko :)

    OdpowiedzUsuń
  9. A ja właśnie wolę owsiane. :) Ale z takimi dodatkami i tak bym zjadła, nie ważne jakie płatki.

    OdpowiedzUsuń
  10. Świetne połączenie. Toffi i ricotta musiały genialnie pasować :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Pyszne połączenie ^^
    Mi też smakują żytnie, ale owsiane to jednak owsiane, moim zdaniem najlepsze :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Nie jadłam żytnich, ale skoro są tak smaczne, to spróbuję :)

    OdpowiedzUsuń
  13. pysznie skomponowane śniadanko ;)

    OdpowiedzUsuń
  14. Wszystko idealnie do siebie pasuje ;)

    OdpowiedzUsuń
  15. żytnich chyba jeszcze nie próbowałam, ale według mnie i tak owsiane sprawdzają się najlepiej i zawsze najchętniej wracam właśnie do nich. :)

    OdpowiedzUsuń