poniedziałek, 14 stycznia 2013

247.

Waniliowe (pełnoziarniste) gofry z dżemem jagodowym i gorące mleko.
Vanilla (whole wheat) waffles with blueberry jam and hot milk.


18 komentarzy:

  1. Twoje gofry zawsze wyglądają tak idealnie <3

    OdpowiedzUsuń
  2. mmm, pyszne śniadanko za zimny poranek :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Jak zwykle wchodząc na Twojego bloga ślinię się do monitora *.*

    OdpowiedzUsuń
  4. gofry wyglądają tak, że mam ochotę sięgnąć po nie przez monitor ;>

    OdpowiedzUsuń
  5. Takie śniadanko zdecydowanie jedno z najlepszych:D

    OdpowiedzUsuń
  6. Smakowite gofry na śniadanko:)

    OdpowiedzUsuń
  7. Gofry jak gofry, krateczki zapełniamy dowolnie.

    OdpowiedzUsuń
  8. Gofry i do tego waniliowe, mniam:))

    OdpowiedzUsuń
  9. Gorące mleko jeszcze z dodatkiem miodu jest cudowne :)

    OdpowiedzUsuń
  10. strasznie dawno nie piłam ciepłego mleka. ot tak po prostu. i teraz mi się chce!

    OdpowiedzUsuń
  11. a dlaczego waniliowe?:) cóż takiego do nich dodałaś?;>

    OdpowiedzUsuń
  12. nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam gofry.... chyba w wakacje ; o a tak kusząco wyglądają < 3

    OdpowiedzUsuń
  13. wanilia i gofry, cudo! szkoda, że nie wpadłam na ten pomysł rano ;)

    http://emptytaste.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  14. Moje niedzielne śniadanko. ♥ Szkoda, że mogę sobie na nie pozwolić tylko w weekendy, bo jednak moja gofrownica na porządne wypieczenie gofra potrzebuje około 15 minut, a rano niestety, ale czasu brak.

    OdpowiedzUsuń
  15. to gorące mleko - z goframi tworzy duet idealny!

    OdpowiedzUsuń
  16. Do mleczka dodać miód i jest śniadanie marzeń

    OdpowiedzUsuń
  17. mleczko i waniliowe gofry mmm jak pysznie *-*

    OdpowiedzUsuń