poniedziałek, 28 stycznia 2013

261.Znowu poniedziałek.

Nienawidzę wcześnie wstawać.

Orkiszowe gofry z ricottą i miodem.
Spelt waffles with ricotta and honey.

21 komentarzy:

  1. Po takim śniadaniu pewnie nawet wstawanie nie jest aż takie złe:) Miłego dnia!

    OdpowiedzUsuń
  2. Mm połączenie ricotty i miodu<3

    OdpowiedzUsuń
  3. Nawet najwcześniejsza pobudka po takich gofrach to już sama przyjemność :)

    OdpowiedzUsuń
  4. o rany, jakbym ja miała dziś wstać, zrobić gofry, umyć gofrownicę i funkcjonować...nieeee...za długo :P
    dziś na szybko kaszka

    OdpowiedzUsuń
  5. ja też! za to jestem pewna, że pokochałabym takie gofry! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Ojej, ja już po śniadaniu, a przez Ciebie nabałam taaaaaaaaaaaaakiej ochoty na gofry ;_;

    OdpowiedzUsuń
  7. Cudownie wyglądają :)
    Nie miałam jeszcze okazji próbować nigdy ricotty, a szkoda.

    OdpowiedzUsuń
  8. Pycha. Wynagradza wczesne wstawanie ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. mmm, pyszne gofry :D

    OdpowiedzUsuń
  10. Co Wy macie z tą ricottą, przecież to ohyda:D

    OdpowiedzUsuń
  11. standardowo przepysznie! ;)

    OdpowiedzUsuń
  12. Dla takiego śniadania to ja mogę wstawać wcześnie :)

    OdpowiedzUsuń
  13. ja tam lubię rano wstawać ;p
    śniadanko pycha ;d gofry <3

    OdpowiedzUsuń
  14. pyszne i zdrowe śniadanie:) nikt nie lubi poniedziałków :)

    OdpowiedzUsuń
  15. http://niekonieczniedietetycznie.blogspot.com/2013/01/259-banan-i-maso-orzechowe.html?showComment=1359195313084#c4138959847057033957 Podałabyś przepis? sa cudownie grube, jakas specjalna technika pieczenia czy dobry przepis? :D

    OdpowiedzUsuń