piątek, 20 grudnia 2013

587. Drożdżowy recykling.

i dużo, dużo masła orzechowego!

Kaszka kukurydziana z pokruszonym czekoladowym ciastem drożdżowym, masłem orzechowym i domowym dżemem brzoskwiniowym.

8 komentarzy:

  1. idealnie trafione w moje smaki, najlepszy dżem, najlepsze masło i do tego czekoladowe drożdżowe <3

    OdpowiedzUsuń
  2. Czekoladowe ciasto drożdżowe brzmi wspaniale, nigdy nie jadłam. Fajne smaki. :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Myśle, że smakowało wspaniale :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Najbardziej podoba mi się dużo, dużo masła orzechowego! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. O mamo, jaka gęsta ! *.* Cudowna :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Dużo , dużo masła orzechowego to najlepsza rzecz w takich miseczkach :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Zostało Ci jeszcze tego ciasta? :D

    OdpowiedzUsuń
  8. ale gęsta <3 a masła orzechowego nigdy za dużo :3

    OdpowiedzUsuń