W Haloween mnie straszą tylko datasheety czujników ciśnienia, ale skoro jest okazja do innego śniadanka, to czemu by nie skorzystać? :)
Spróbujcie dodać skórkę z cytryny do Waszych Ricotta Hotcakes, świetnie się komponuje!
Cytrynowe ricotta hotcakes z nutellą i kremem sezamowym.
Podoba mi się ten nietoperz na wierzchu :)
OdpowiedzUsuńNietoperz rzeczywiście zjawiskowy - a śniadanko na Halloween genialne :)
OdpowiedzUsuńrewelacyjny nietoperek! :)
OdpowiedzUsuńpycha:)
OdpowiedzUsuńJaki uroczy nietoperek :)
OdpowiedzUsuńwidzę talent artystyczny jest :) No i kulinarny też bez wątpienia .
OdpowiedzUsuńnie będę oryginalna - nietoperz mnie urzekł! :D
OdpowiedzUsuńa hotcakes z cytryną na pewno wypróbuję :)
Wow, jaka kompozycja, pysznie i wcale nie tak straszne, jeśli chodzi o skład. Bardzo pozytywnie ! :D
OdpowiedzUsuńnutka cytryny w ricotta hotcakes? podoba mi się, tak samo jak ten słodki nietoperz na szczycie :)
OdpowiedzUsuńcytrynowe- to co lubię
OdpowiedzUsuńa przybranie iście rozbrajające!
Świetnie wyglądają! Artystycznie :) No i do tego na pewno musiały być przepyszne :)
OdpowiedzUsuńPastę sezamową kupowałaś czy robiłaś sama?:D
OdpowiedzUsuńKupiona;)
UsuńŚliczne!
OdpowiedzUsuń