czwartek, 31 października 2013

537. Haloween.

W Haloween mnie straszą tylko datasheety czujników ciśnienia, ale skoro jest okazja do innego śniadanka, to czemu by nie skorzystać? :)
Spróbujcie dodać skórkę z cytryny do Waszych Ricotta Hotcakes, świetnie się komponuje!

Cytrynowe ricotta hotcakes z nutellą i kremem sezamowym.


14 komentarzy:

  1. Podoba mi się ten nietoperz na wierzchu :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Nietoperz rzeczywiście zjawiskowy - a śniadanko na Halloween genialne :)

    OdpowiedzUsuń
  3. widzę talent artystyczny jest :) No i kulinarny też bez wątpienia .

    OdpowiedzUsuń
  4. nie będę oryginalna - nietoperz mnie urzekł! :D
    a hotcakes z cytryną na pewno wypróbuję :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Wow, jaka kompozycja, pysznie i wcale nie tak straszne, jeśli chodzi o skład. Bardzo pozytywnie ! :D

    OdpowiedzUsuń
  6. nutka cytryny w ricotta hotcakes? podoba mi się, tak samo jak ten słodki nietoperz na szczycie :)

    OdpowiedzUsuń
  7. cytrynowe- to co lubię
    a przybranie iście rozbrajające!

    OdpowiedzUsuń
  8. Świetnie wyglądają! Artystycznie :) No i do tego na pewno musiały być przepyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Pastę sezamową kupowałaś czy robiłaś sama?:D

    OdpowiedzUsuń