środa, 2 października 2013

508. Naleśniki z budyniem.

Pełnoziarniste naleśniki z budyniem waniliowym i domowymi powidłami z cynamonem.
Whole wheat crepes with vanilla pudding and homemade plum jam with cinnamon.

11 komentarzy:

  1. Naleśniki z budyniem <3 smak dzieciństwa !

    OdpowiedzUsuń
  2. o mniam <3 z budyniem nigdy nie jadłam :O

    OdpowiedzUsuń
  3. Z budyniem są wspaniałe <3 Dawno nie jadłam tak nadzianych, muszę to nadrobić :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Nigdy mnie jadłam z budyniem jako nadzieniem, ale czuję, że są pyszne!

    OdpowiedzUsuń
  5. Mniam. Rozkosznie się ten budyń wylewa ;D

    OdpowiedzUsuń
  6. jeszcze nigdy nie próbowałam naleśników z budyniem, muszę wypróbować!

    OdpowiedzUsuń
  7. jeszcze nie nadziewałam budyniem naleśników, dobry pomysł! a jeszcze bardziej kuszą te domowe powidła ;D

    OdpowiedzUsuń
  8. Tak jak większość nie jadłam tak nadziewanych naleśników, ale brzmi przepysznie. Koniecznie do wypróbowania! :)

    OdpowiedzUsuń