wtorek, 26 listopada 2013

563. Halawa.

<3

Bananowa halawa z rodzynkami, miodem i garam masala.

11 komentarzy:

  1. O mamo, halawa przywoluje najpiekniejsze wspomnienia, Woodstock. Dziekuje bardzo!

    OdpowiedzUsuń
  2. Czy ja dobrze widzę? Banan, rodzynki i miód?
    Kleista, lepka konsystencja?
    Yummy!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Zgadzam sie co do słowa ;)

      Usuń
    2. o taką halawą raczyłam się na woodstocku i chyba najwyższa pora zrobić ją w domu! (;

      Usuń
  3. wygląda pysznie, nie jadłam jeszcze halawy, musze spróbować:d

    OdpowiedzUsuń
  4. Muszę w końcu tę halawę zrobić - kusi <3

    OdpowiedzUsuń
  5. o rany, uwielbiam! :))

    OdpowiedzUsuń
  6. słodko i gęsto, nie mam pojęcia czemu jej jeszcze nie próbowałam! :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Mi również od razu przypomniała Woodstock :) Muszę w końcu sama ją kiedyś przygotować :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Boże wygląda przepysznie..... Muszę koniecznie spróbować!
    A.

    OdpowiedzUsuń