wtorek, 12 listopada 2013

549. Omlet cytrynowy.

Chyba tylko ja potrafię nie trafić omletem na patelnię przy przewracaniu...

Cytrynowy omlet biszkoptowy (1 jajko + 3 białka) z syropem z agawy.

12 komentarzy:

  1. Twój przynajmniej jest cały ... mój zawsze ląduje w kawałkach na podłodze albo miskach kota :P

    OdpowiedzUsuń
  2. nie martw się, ja mam tak samo :D
    omlet wygląda bosko, taki gruby, idealny :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Poproszę taki jutro na śniadanie :P

    OdpowiedzUsuń
  4. podzielam twój talent, spokojnie :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Ja również mam z tym problemy. Ale liczy się smak :)

    OdpowiedzUsuń
  6. uwierz, nie raz mi wylądował tam gdzie nie powinien ;D

    OdpowiedzUsuń
  7. Ale i tak wyszedł Ci mega puszysty!
    A co do niego dałaś, że cytrynowy? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. skórkę startą z cytryny i odrobinę soku :)

      Usuń