niedziela, 21 lipca 2013

435. Kawior.



Jajko nadziewane pastą z kawioru, kanapki z pastą / serkiem topionym, wędliną i warzywami.
Egg stuffed with caviar paste, bread with paste / processed cheese, a ham and vegetables.

12 komentarzy:

  1. Ostatnio jadlam na Wielkanoc, czas powtórzyc :)

    OdpowiedzUsuń
  2. nie jadłam nigdy kawioru. Jakoś tak trochę obrzydzają mnie te kueczki, ale u Ciebie wygląda ciekawie :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja też, ale mnie te kuleczki tylko kuszą. :D

      Usuń
  3. kawior pewnie smakuje podobnie jak ryba, nie wiem -nie próbowałam ;p ale kanapeczki zawsze okej ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Jeszcze nie próbowałam kawioru, ale wygląda nieźle :)

    OdpowiedzUsuń
  5. uwielbiam kawior:) ale tak burżujsko - z blinami i prawdziwym szampanem:)

    OdpowiedzUsuń
  6. nigdy nie jadłam kawioru, trochę się boję, haha :D

    OdpowiedzUsuń
  7. jaki burżuj w ogóle - kawior na śniadanie, u lala :DD

    OdpowiedzUsuń
  8. nigdy nie łączy się zielonego ogórka z pomidorem ! nie wolno. jak można o tym nie wiedzieć? nawet nie wolno koło siebie położyć, a co dopiero jeść

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Największe ryzyko wynikające z tego połączenia, to nie przyswojenie witaminy C z pomidora. Wiem, straszne, ale lubię życie na krawędzi ;)

      Usuń