piątek, 14 marca 2014

670.

Herbaciana quinoa z jabłkiem, rodzynkami, kandyzowaną skórką pomarańczową i syropem z agawy.

8 komentarzy:

  1. Quinoa w takiej wersji nie jadłam :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Uwielbiam quinoe zwłaszcza z jabłkami i rodzrodznkami ♥

    OdpowiedzUsuń
  3. Tak dawno jej nie jadłam, zdradzam ja namiętnie z jaglaną... Ostatnio :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Kurczaczki, muszę w końcu nabyć quinoę. :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Mam tę kaszę i w końcu muszę jej wypróbować! ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Hebraciana, jak pomysłowo !

    OdpowiedzUsuń
  7. jeszcze nie jadłam tej quinoi!
    jestem ciekawa jej smaku!

    OdpowiedzUsuń
  8. Herbaciane kasze, płatki są pyszne :D Zazdroszczę komosy, od dawna chcę jej spróbować :)

    OdpowiedzUsuń