Tosty francuskie z jabłkiem smażonym z masłem, miodem i rozmarynem.
niedziela, 12 stycznia 2014
608.-609. Tosty francuskie z jabłkiem.
Przedwczoraj po pracy zostałam we Wrocławiu z prawie rozładowanym telefonem i bez ładowarki, dlatego śniadania nie udało się sfotografować, choć bardzo chciałam...:) Było przed oddaniem krwi, płatki Lion z bananem i mlekiem, energetycznie, później w krwiodawstwie soczek z Barbie i tabliczka najlepszej kokosowej czekolady!;) Dziś już jestem w domu, z aparatem i tylko śladem po igle na łokciu ;)
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
uwielbiam połączenie słodkich jabłek i tymianku!
OdpowiedzUsuńja dopiero się muszę o tym przekonać jak smakuje to połączenie, ale nie wątpię, że pysznie :)
Usuńświetne są te tosty, muszę spróbować połączenia jabłka z tymiankiem, w końcu!
OdpowiedzUsuńwyglądają niesamowicie zachęcająco *,*
OdpowiedzUsuńFajny pomysł, aby dodać do tostów francuskich smażone jabłko - kiedyś wykorzystam.
OdpowiedzUsuńjabłka z tymiankiem uwielbiam i tosty te z :)
OdpowiedzUsuńto mi wygląda na rozmaryn, a nie tymianek szczerze mówiąc :)
OdpowiedzUsuńNo, bo to jest rozmaryn...;) Tymianek mi krążył po głowie i tak wpisałam, już poprawiam ;)
UsuńCudowne ... takie tosty to bym zjadła ! :)
OdpowiedzUsuńMmmm... aż poczułam zapach rozmarynu : )
OdpowiedzUsuńJak słodko, prosto i cudnie podane C: Idealnie!
OdpowiedzUsuńuwielbiam smażone w maśle jabłka. :)
OdpowiedzUsuńjuż od pewnego czasu czaję się na te tosty , ale nigdy nie mam czasu aby je zrobić :c
OdpowiedzUsuńA one tak pięknie wyglądają , że aż żałuję iż nie zrobiłam ich dzisiaj :)
omujborze, ja to muszę zrobić
OdpowiedzUsuń