Te wiórki nie uprażone a przysmażone wręcz. Ale dzięki temu mają bardzo oryginalny kolor. ;)Mak, cynamon, syrop klonowy - czego chcieć więcej z rana? :)
Kocham prażone wiórki koksowe. Ich zapach od razu kojarzy mi się ze Świętami i pieczeniem kokosanek :)
Bardzo ciekawie wygląda :)
Wygląda bardzo smacznie. Z chęcią bym spróbowała :)
prażone wiórki są świetne :)
Prażone wiórki smakują 100 razy lepiej niż zwykłe ;)
Ale pyszne smaki! Mak, wiórki.. aż chce się zjeść:)
Cudownie to wygląda :d Bardzo kolorowo i wręcz egzotycznie :D
Te wiórki nie uprażone a przysmażone wręcz. Ale dzięki temu mają bardzo oryginalny kolor. ;)
OdpowiedzUsuńMak, cynamon, syrop klonowy - czego chcieć więcej z rana? :)
Kocham prażone wiórki koksowe. Ich zapach od razu kojarzy mi się ze Świętami i pieczeniem kokosanek :)
OdpowiedzUsuńBardzo ciekawie wygląda :)
OdpowiedzUsuńWygląda bardzo smacznie. Z chęcią bym spróbowała :)
OdpowiedzUsuńprażone wiórki są świetne :)
OdpowiedzUsuńPrażone wiórki smakują 100 razy lepiej niż zwykłe ;)
OdpowiedzUsuńAle pyszne smaki! Mak, wiórki.. aż chce się zjeść:)
OdpowiedzUsuńCudownie to wygląda :d Bardzo kolorowo i wręcz egzotycznie :D
OdpowiedzUsuń