środa, 23 kwietnia 2014

710.

Cynamonowo-kakaowa manna z czekoladą, malinami i kiwi.

12 komentarzy:

  1. Wygląda pysznie. Niemalże czuję ten aromat cynamonu i smak czekolady. :)

    OdpowiedzUsuń
  2. ta czekolada roztapiająca sie... :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Uwielbiam kakao z cynamonem! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Podoba mi się połączenie kolorów :)

    OdpowiedzUsuń
  5. U ciebie manna zawsze wygląda tak niezwykle kremowo. Jaki jest twój sekret?! :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Moocno czekoladowa! To lubię ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Ta roztapiająca się czekolada i mrożone maliny wyglądają cudownie!

    OdpowiedzUsuń
  8. hej
    mam do Ciebie pewne pytanie. Otworzylam w niedzielę masę krówkową, zużyłam kilka łyżek i nie mam zamiaru jej dalej jeść w najbliższym czasie. Jak długo ona może tak stać w lodówce? Może jest jakiś sposób na przechowanie jej i otworzenie za jakiś czas?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nie mam pojęcia... Najdłużej chyba miałam otwartą masę 2-3 tygodnie i nic jej się nie stało ;) Ale dłużej nie wiem.

      Usuń