hej mam do Ciebie pewne pytanie. Otworzylam w niedzielę masę krówkową, zużyłam kilka łyżek i nie mam zamiaru jej dalej jeść w najbliższym czasie. Jak długo ona może tak stać w lodówce? Może jest jakiś sposób na przechowanie jej i otworzenie za jakiś czas?
Wygląda pysznie. Niemalże czuję ten aromat cynamonu i smak czekolady. :)
OdpowiedzUsuńta czekolada roztapiająca sie... :)
OdpowiedzUsuńSuper smacznie ♥
OdpowiedzUsuńale kolorowa :D
OdpowiedzUsuńUwielbiam kakao z cynamonem! :)
OdpowiedzUsuńPodoba mi się połączenie kolorów :)
OdpowiedzUsuńU ciebie manna zawsze wygląda tak niezwykle kremowo. Jaki jest twój sekret?! :D
OdpowiedzUsuńMoocno czekoladowa! To lubię ;)
OdpowiedzUsuńBajecznie wygląda :D
OdpowiedzUsuńTa roztapiająca się czekolada i mrożone maliny wyglądają cudownie!
OdpowiedzUsuńhej
OdpowiedzUsuńmam do Ciebie pewne pytanie. Otworzylam w niedzielę masę krówkową, zużyłam kilka łyżek i nie mam zamiaru jej dalej jeść w najbliższym czasie. Jak długo ona może tak stać w lodówce? Może jest jakiś sposób na przechowanie jej i otworzenie za jakiś czas?
Nie mam pojęcia... Najdłużej chyba miałam otwartą masę 2-3 tygodnie i nic jej się nie stało ;) Ale dłużej nie wiem.
Usuń