sobota, 22 lutego 2014

650.

Brązowy ryż na mleku z tartym jabłkiem, cynamonem i rodzynkami w słoiku po maśle orzechowym.


16 komentarzy:

  1. ten słoiczek jest niezawodny, najlepszy( a zarazem niezbyt fajny ) moment kiedy się kończy i można zjeść tak smaczne śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Słoiczkowe śniadanie jest jedną z najlepszym opcji na udany poranek :)

    OdpowiedzUsuń
  3. to musiało być pysznee! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Idealne wypełnienia słoika po moim ulubionym maśle orzechowym. :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Świetny sposób na pusty słoiczek po maśle orzechowym :) A jaka pyszna zawartość :D

    OdpowiedzUsuń
  6. wiedziałam, widząc Twoje wczorajsze śniadanie, że będzie coś w słoiczku. ryż z jabłkiem uwielbiam i też kiedyś tak go podałam :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Dawno nie jadłam ryżu na mleku, och te smaki z dzieciństwa i jeszcze masełko mmmm <3

    OdpowiedzUsuń
  8. Ryżu w słoiczku jeszcze nie jadła ,dobry pomysł! :)

    OdpowiedzUsuń
  9. tak żem czuła, że dziś słoiczkowo u Ciebie będzie! :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Jabłko i cynamon... Klasyka :)

    OdpowiedzUsuń
  11. To wygląda idelanie mniam uwielbiam tak wypakowany sloiczek <3

    OdpowiedzUsuń
  12. uwielbiam ryż na mleku , a w słoiczku po maśle orzechowym ... aż brak mi słów :)

    OdpowiedzUsuń
  13. brązowy ryż z jabłkami, to lubię :) ale koniecznie brązowy, bo zwykłego białego już nie lubię, za miękki jest :D

    OdpowiedzUsuń
  14. Miałam to masło Marks&Spencer, było takie pyyszne :3

    OdpowiedzUsuń