środa, 19 lutego 2014

647.

Przepis pochodzi stąd.

Kokosowy, owsiany pudding z ricottą, nadziewany masłem orzechowym i sok świeżo wyciśnięty z pomarańczy.


16 komentarzy:

  1. Pełniutka miseczka, pierwsze zdjęcie wręcz prosi o skosztowanie!

    OdpowiedzUsuń
  2. Fajnie wygląda ten pudding, tak sycąco... i... orzechowo! Też chyba sobie wycisnę świeży sok, smakuje doskonale:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Masło orzechowe w środku to moja ulubiona cześć tego typu śniadań :)

    OdpowiedzUsuń
  4. u mnie w lodówce właśnie owsiany pudding :) uwielbiam je!

    OdpowiedzUsuń
  5. Oo mamuniu genialny *.*
    Chyba niedługo sobie taki zaserwuję *.*

    OdpowiedzUsuń
  6. Też ostatnio go zrobiłam- obłędny! :) Chyba niedługo zrobię powtórkę :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Wygląda tak pysznie że mi az slinka cieknie idealne na poranek wraz z tym sokiem <3

    OdpowiedzUsuń
  8. Ten sok *-* Nic nie równa się świeżo wyciskanym

    OdpowiedzUsuń
  9. Bogate śniadanko ;)
    A ten pudding wygląda taaak gęsto! :)

    OdpowiedzUsuń
  10. doskonały :) mam inspirację :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Uwielbiam nadziewać masłem orzechowym ;)

    OdpowiedzUsuń
  12. Też dzisiaj robiłam sok pomarańczowy. Miły akcent do pysznego śniadanka! :) Ostatnio pochłaniam ricottę w ogromnych ilościach.

    OdpowiedzUsuń
  13. Ale pełna micha! Ten pudding wygląda przepysznie! Jestem tylko ciekawa jak go zrobiłaś. Zdradzisz tajemnicę? :D

    OdpowiedzUsuń
  14. Przepis jest podlinkowany nad zdjęciami ;)

    OdpowiedzUsuń