czwartek, 26 lutego 2015

1013.-1014.

Dziękuję za kciuki, chyba pomogły! :) Gdzieś w czasie pomiędzy pracą, siłownią, lekcjami angielskiego staram się dążyć do tego, żeby żyło mi się lepiej, jakkolwiek to nie brzmi i brakuje mi czasu na to, żeby tu bardziej aktywnie zaglądać...
P.S. To masło orzechowe było dziwne.

Owsianka porzeczkowa w słoiku po maśle orzechowym.

Tosty francuskie z domowym sosem pomidorowym, szynką/salami i serem.

3 komentarze:

  1. Dlaczego dziwne??? Moim zdaniem jest smaczne chociaż teraz to masło jest z nowym składem (zostało wzbogacone w błonnik) i niestety ma już 90% orzechów... smakuje troche jak z Sante

    OdpowiedzUsuń
  2. Tosty francuskie na wytranie to pyszny pomysł na śniadanie ;)

    OdpowiedzUsuń