wtorek, 29 lipca 2014

804.

Pudding z manny z nektarynką, ricottą i chocapicami.


5 komentarzy:

  1. Manna najlepsza w puddingu ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Kocham mannę! Cudnie to uprychciłaś :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Puddingi z manny to coś cudownego! Idealne na te upały! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. podalabys przepis na pudding z manny? :) jestem jeszcze laikiem śniadaniowym! :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Wieczorem gotuję 3 łyżki kaszy w szklance mleka, dodaję około 1/4 opakowania ricotty i pokrojone owoce. Wtedy rano pudding ma taką konsystencję jak na zdjęciu. Jeśli chcesz, aby był tak ścięty, żeby "wyskoczył" z miseczki, to dodaj łyżkę budyniu w trakcie gotowania, a ricotty nie :)

      Usuń