Uwielbiam ♥
Jak zrobiłaś tak wspaniały karmel? :)
dałam 50g cukru trzcinowego na patelnię, jak się całkowicie rozpuścił dodałam około 100 ml kremówki i trzymałam na ogniu aż wszystko miało jednolitą konsystencję. Wtedy dodałam jabłka i podgotowałam jeszcze kilka minut.
świetny przepis:)
wygladalo jak sos z kurczakiem :P
Uwielbiam ♥
OdpowiedzUsuńJak zrobiłaś tak wspaniały karmel? :)
OdpowiedzUsuńdałam 50g cukru trzcinowego na patelnię, jak się całkowicie rozpuścił dodałam około 100 ml kremówki i trzymałam na ogniu aż wszystko miało jednolitą konsystencję. Wtedy dodałam jabłka i podgotowałam jeszcze kilka minut.
Usuńświetny przepis:)
OdpowiedzUsuńwygladalo jak sos z kurczakiem :P
OdpowiedzUsuń