wtorek, 22 kwietnia 2014

708.-709.

Owsianka z budyniem waniliowym, malinami i płatkami migdałowymi.


Wczoraj jeszcze świątecznie:

9 komentarzy:

  1. owsianka wygląda tak delikatnie!

    OdpowiedzUsuń
  2. Stanowczo muszę rozmrozić maliny :)

    OdpowiedzUsuń
  3. zazdroszczę, że jadasz owsianki, kaszki i inne cuda z rodzicami :) moi nie wyobrażają sobie śniadania bez pieczywa i wędlin...

    OdpowiedzUsuń
  4. malinki, migdały to świetne połączenie! :>

    OdpowiedzUsuń
  5. Rodzice jadają z Tobą owsiankę? Zazdroszczę :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Musiałabyć super gęsta i tak łądnie podana , a ten stół z pysznościami super :) !

    OdpowiedzUsuń
  7. Świetnie wygląda ta owsianka. Uwielbiam konsystencje owsianek na budyniu :)

    OdpowiedzUsuń
  8. jezuuu, nie dość, że mrożone maliny, to jeszcze w dwóch porcjach owsianki.

    OdpowiedzUsuń
  9. Uwielbiam połączenie mleka i malin, ja jesze lubię wrzucać żurawinkę

    OdpowiedzUsuń