czwartek, 16 stycznia 2014

613. Kaszka z budyniem.

Kaszka manna z budyniem waniliowym, otrębami gryczanymi, wiśniami peruwiańskimi i domową konfiturą jagodową.

7 komentarzy:

  1. Domowe konfitury najlepsze : ) Pysznie <3

    OdpowiedzUsuń
  2. dawno manny nie jadłam, narobiłaś mi ochoty na taką z budyniem!:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Myślałam, że to kaszka kukurydziana. Taka żółciutka:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ale żółciutka, też myślałam, że kukurydziana. Wiśnie peruwiańskie? Nie znam, wyglądają, jak marchewka. ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Straszliwie chcę spróbować tych wiśni ! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Coś dużo osób pokusiło się dzisiaj na tę kaszę przy śniadaniu :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Ja tylko konfiturki ze sklepu jem,nigdy nie robiłam swoich. W lato muszę spróbować :))

    OdpowiedzUsuń