poniedziałek, 25 listopada 2013

562. Owsianka.

Owsianka z budyniem waniliowym, bananem i domową konfiturą jagodową.

10 komentarzy:

  1. prosto i smacznie, ja dziś wybrałam podobne śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Oo, przypomniałaś mi o budyniowej owsiance! :P Dawno jej nie jadłam :P

    OdpowiedzUsuń
  3. Do budyniowej się zraziłam bo gdy robiłam ją 1-szy raz smakowała jak proszek budyniowy :P
    Ale Twoja wygląda cudnie !

    OdpowiedzUsuń
  4. prosta i smakowita :) konfitura jagodowa mnie ciekawi - jak to jest, że wśród miliona dżemów, które zrobiła moja babcia, takiego nie było?

    OdpowiedzUsuń
  5. domowe przetwory najlepsze! ja w tym roku po raz pierwszy pokusiłam się o zrobienie własnych i po skonsumowaniu kilku słoiczków nie chcę już innych. :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Budyniowa owsianka jest najlepsza taka gęsta! :)

    OdpowiedzUsuń
  7. uwielbiam budyniowe owsianki za ich gęstość. :)
    konfitura jagodowa <3

    OdpowiedzUsuń
  8. Prosto i pysznie! Dawno nie jadłam budyniowej, pysznie z tą konfiturą :)

    OdpowiedzUsuń