sobota, 5 października 2013

511. Ricottowe ze śliwkami.

Korzenne ricotta hotcakes ze śliwkami smażonymi z masłem, miodem i cynamonem.
Spicy ricotta hotcakes with plums fried with butter, honey and cinnamon.


14 komentarzy:

  1. wiesz co? są idealne :) w środku i na zewnątrz. uwielbiam te śliwki, są mistrzowskie, całość musiałą smakować wybornie!

    OdpowiedzUsuń
  2. Takie królewskie śniadanie, te śliwki kuszą :)

    OdpowiedzUsuń
  3. ale to musiało być pyszne! te śliwki <3

    OdpowiedzUsuń
  4. te śliwki uwielbiam, miodek i cynamon <3 najlepsze z możliwych dodatków :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Rany, jak dawno ich nie jadłam.
    Smażone śliwki są świetne :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Uwielbiam ricottę, z takimi dodatkami z pewnością placki były pyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  7. tak kocham ricotte, a jeszcze ich nie jadłam .. No źle się dzieje :D

    OdpowiedzUsuń
  8. Wszystko co zawiera w nazwie słowo korzenne jest dla mnie geniaaaaaaaaaaalne <3 a do tego takie śliwki ! pycha

    OdpowiedzUsuń
  9. uwielbiam ricotta hotcakes, ale korzenne musiały być jeszcze lepsze!

    OdpowiedzUsuń
  10. O, nie dość że placuszki same w sobie chciałabym posmakować, to akurat mam ochotę na śliwki! :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Smażone śliwki <3 Ostatnio mój ulubiony dodatek do wszystkiego! :) Mega placki!

    OdpowiedzUsuń