czwartek, 26 września 2013

502. Słoiczki.

Jęczmienianka z budyniem waniliowym i kiwi w słoiczku po maśle orzechowym i macadamia.
Porridge with vanilla custard powder and a kiwi in peanut and macadamia butter jars.

15 komentarzy:

  1. U mnie do słoiczków aktualnie trafiają powidła śliwkowe - węgierkowe :)

    OdpowiedzUsuń
  2. a już myślałam, że siedzi tam masło orzechowe! :D wygląda apetycznie!

    OdpowiedzUsuń
  3. zawsze chciałam spróbować macadamia, a ty mi tu z kremem z tychże orzechów wyskakujesz, bezczelnie! ;)
    i zawsze chciałam zrobić ,,owsiankę w słoiczku po maśle orzechowym"- niestety owych nie posiadam, bo masła orzechowe robię sama. eh
    niemniej wyglądają pysznie. druga porcja dla...? ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. jak Ty to robisz, że to wszystko tak pięknie wygląda?! :D

    OdpowiedzUsuń
  5. nalepsze słoczki :)
    właśnie - skąd miałaś masło macadamia?

    OdpowiedzUsuń
  6. Mm to maslo macademia tak bym chciala spróbować <3

    OdpowiedzUsuń
  7. Moje słoiczki czekają dzielnie w szafce!

    OdpowiedzUsuń
  8. dawno nie jadłam owsianki ze słoiczka, a bardzo bym chciała tą z macadamia, skąd masz to masło ? !!!

    OdpowiedzUsuń
  9. porwałabym ci te słoiczki, bo takie śniadania to uwielbiam! nie ma to jak końcówka masła i skuteczne wykorzystanie słoiczka ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. słoiczkowe śniadania należą do najlepszych na świecie, o! :)

    OdpowiedzUsuń
  11. świetny pomysł. zapraszam do siebie na konkurs- bardzo w temacie:) pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  12. Pięknie wygląda! Waniliowe - mniam :)

    OdpowiedzUsuń