czwartek, 20 czerwca 2013

404. Gofry.

Cynamonowe pełnoziarniste gofry z serkiem i domowym dżemem pigwowym oraz żurawinowym.
Cinnamon whole wheat waffles with creamy cheese and homemade quince and cranberry jam.

12 komentarzy:

  1. ten domowy dżem pigwowy to chętnie bym Ci ukradła :D

    OdpowiedzUsuń
  2. domowego dżemu nic nie zastąpi! ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. HEJ :)
    Pysznie u Ciebie !
    Jeżeli jesteś z województwa dolnośląskiego i prowadzisz blog kulinarny to wyślij na adres e-mail dolnoslaskiekucharzenie@wp.pl:
    1. Swoje imię i nazwisko,
    2. link do swojego bloga,
    3. miejscowość z której pochodzisz.

    Dodatkowo jeśli masz możliwość musisz polubić Dolnośląskie Kucharzenie na fb oraz dodać do kręgów google+.

    W odpowiedzi zwrotnej, po zweryfikowaniu dostaniesz dostęp do bloga. Będziesz mógł dodawać posty (oczywiście związane z kulinariami), reklamować swojego bloga.

    W rezultacie razem stworzymy jednego własnego bloga, dzięki temu zintegrujemy się, poznamy, będziemy mogli doradzać, konsultować. Dodatkowym plusem jest to iż wszyscy będziemy z Dolnego Śląska i łatwiej nam będzie spotkać się w realu i porozmawiać o naszej wspólnej pasji.

    OdpowiedzUsuń
  4. domowy dżem to najlepszy dżem

    OdpowiedzUsuń
  5. Podam Ci adres, przyślesz mi kilka gofrów? :PP

    OdpowiedzUsuń
  6. Oj zjadłabym takie goferki... <3

    OdpowiedzUsuń
  7. uwielbiam połączenie serka i dżemu, prosto i smacznie :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Dawno nie jadłam gofrów, mniam :>

    OdpowiedzUsuń
  9. gofry z domowym dżemem, istna rozkosz ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. piękne :) zawsze patrzę na te twoje gofry z zazdrością :)

    OdpowiedzUsuń