piątek, 14 czerwca 2013

398. Gofry.

Dawno nie było.

Pełnoziarniste gofry z kremowym serkiem i dżemem morelowym.
Whole wheat waffles with creamy cheese and apricot jam.


17 komentarzy:

  1. ślicznie :) też dżem to kropka nad "i" :)

    OdpowiedzUsuń
  2. przypomniałaś mi, jak bardzo lubię dżem morelowy :)

    OdpowiedzUsuń
  3. O, właśnie taki dżem zrobie w tym roku! :D Gofry prezentują się na prawdę genialnie - czemu mi takie grubaski nie wychodzą? :c

    OdpowiedzUsuń
  4. ale grubiutkie :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Goframi zawsze się zachwycam, to dziś powzdycham do kubka - ale wysoki! <3

    OdpowiedzUsuń
  6. www.anielskieprzysmaki.pl-pycha.Polecamy świetne,zdrowe konfitury.Pozdrawiam Monika

    OdpowiedzUsuń
  7. ale pięknie wyglądają *_*

    OdpowiedzUsuń
  8. Twoj tata chodzi na silownie, etc? Widzialam na ktoryms zdjeciu, ze ma bardzo umiesniony brzuch.:D

    OdpowiedzUsuń
  9. dawno dawno. jestem dopiero po sytej truskawkowej owsiance ale dziubnęłoby się.

    OdpowiedzUsuń
  10. I każda dziurka musi być zapchana serkiem, o tak :)
    Aż nabrałam ochoty na gofry :>

    OdpowiedzUsuń
  11. mniam, dżemorek morelowy - bardzo go lubię !! gofry *-*

    OdpowiedzUsuń
  12. Mi nigdy takie grubaski nie chcą wyjść. Może mam za słabą gofrownicę :P

    OdpowiedzUsuń
  13. Śliczne te gofry, uroczo posmarowane serkiem :3

    OdpowiedzUsuń