wtorek, 11 czerwca 2013

395. Skórki.

Inspiracja.

Skórki od chleba zapiekane w jajku z serem, jajko na miękko, pomidor.
Bread crusts baked with egg and cheese, soft boiled egg and tomato.


16 komentarzy:

  1. świetny pomysł na wykorzystanie tak nielubianych przeze mnie skórek, toleruję tylko te świeże i chrupkie :D

    OdpowiedzUsuń
  2. skórki uwielbiam :) świetny pomysł, też na imprezową przekąskę :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Pierwszy raz coś takiego widzę, aby ktoś potrafił zrobić coś z niczego ;)
    Gratuluję wyobraźni.

    OdpowiedzUsuń
  4. super pomysl ;d

    OdpowiedzUsuń
  5. Ale mi się podoba! Świetny pomysł, tylko co z resztą chleba, trzeba by było jakoś wykorzystać :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Też najbardziej lubie skórki :D

    OdpowiedzUsuń
  7. skórki od chleba? a to mnie zadziwiłaś :P

    OdpowiedzUsuń
  8. nie wiem czemu, ale to nadziane jajko wzbudza moją litość :C

    sama noszę się z zamiarem wykorzystania tego przepisu, ale dorzucę kminek.

    OdpowiedzUsuń
  9. Super ! Idealne wykorzystanie skórek po zwijanych tostach :D
    No nic się nie marnuje :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Niby zwykłe skórki, a podane w taki smaczny sposób :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Ciekawy pomysł na wykorzystanie zalegających w chlebaku resztek : )

    OdpowiedzUsuń
  12. no na to bym nie wpadła, jednak skórki z chleba to ja lubię ;) choć znam większość osób co za nimi nie przepadam... a one przecież takie pyszne chrupiące ;)

    OdpowiedzUsuń
  13. dokładnie tak jem jajko na miękko! ale trafiłaś!

    OdpowiedzUsuń
  14. Rewelacyjnie ! Moje ukochane jajeczko na miękko i to jak podane :D

    OdpowiedzUsuń
  15. Witaj, dostałaś nominację do LB :3 Zapraszam do siebie po pytania :) http://mieszam-wzruszamsie.blogspot.com/2013/06/nominacje.html

    OdpowiedzUsuń