środa, 5 czerwca 2013

389. Biszkoptowy bakaliowy.

Mam dziś kolokwia na 15 i 19...

Omlet biszkoptowy z rodzynkami, mielonymi orzechami laskowymi, migdałami i wiórkami kokosa, z dżemem i syropem klonowym.


18 komentarzy:

  1. Cudowne połączanie smaków *.*

    OdpowiedzUsuń
  2. Zazdroszczę umiejętności robienia tak grubaśnych omletów ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Z takimi dodatkami musiał smakować cudownie :)
    Trzymam kciuki, będzie dobrze :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Pulchny omlecik, to jest to!

    OdpowiedzUsuń
  5. Pycha:)polecam różnego rodzaju konfitury dostępne na www.anielskieprzysmaki.pl

    OdpowiedzUsuń
  6. idealny ten omlet:) gratuluję umiejętności :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Cudowne omleciki!
    W takim razie, trzymam kciuki :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Widzę Nutellę, widzę nutellę, widzę nutellę...

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. fakt- mój tata je ją do wszelkich możliwych śniadań na słodko ;)

      Usuń
  9. ale pięknie Ci wyszły te omlety *_*

    OdpowiedzUsuń
  10. Pysznie podany biszkoptowiec. Sam w sobie jest przepyszny, a co mówić z taki dodatkami!

    OdpowiedzUsuń
  11. mmm smaczny omlet, pysznie wygląda !! biszkoptowe najlepsze ;)

    OdpowiedzUsuń
  12. w takim razie trzymam kciuki!:)

    OdpowiedzUsuń
  13. co studiujesz? :)

    OdpowiedzUsuń