poniedziałek, 6 maja 2013

359. Ze Studentską.

Płatki ryżowe z budyniem waniliowym, rodzynkami i czekoladą Studentską.
Rice cereals with vanilla custard powder raisins and Studentska chocolate.



ask.fm

13 komentarzy:

  1. skąd masz moją najulubieńszą czekoladę? *.*
    musiała genialnie smakować w śniadaniu :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Oddałabym wszystko za białą!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Oj jak też. Nie równa się z innymi białymi <3

      Usuń
  3. Nie widziałam nigdy te czekolady, ale ZJADŁABYM :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Nigdy w życiu nie jadłam tej czekolady. Naprawdę jest, aż tak dobra?
    Miseczka genialnie się prezentuje. Taka rozpływająca się czekolada działa na zmysły... ^_^

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jest wyjątkowo dobra! Jest większa niż zwykłe czekolady (200 g). Bardzo interesujący aromat, ciut miększa od zwykłych czekolad (bo jest grubsza, więc musi być tak, żeby nie połamać sobie zębów) i mnóstwo bakalii. Dla przykładu w białej jest 15% orzechów, 15% rodzynek i 15%, uwaga, żelków :) Żelki, czyli kawałki dość twardej galaretki cytrusowej. Prawie połowa dodatków i smak samej czekolady czynią z niej tak popularną przekąskę. Tania nie jest, ale z drugiej strony płaci się po pierwsze za jakość, a po drugie jest dwa razy większa niż zwykłę czekolady. Są też warianty smakowe, ale dalej jest to ta sama czekolada - nie jakaś wypełniona przesłodzonym nadzieniem. Dochodzą wtedy tylko owoce i aromat, mm :)

      Usuń
  5. Cudowne połączenie :)
    Pyszne płatki i świetna czekolada! ^^

    OdpowiedzUsuń
  6. muszę jej w końcu spróbować, wszyscy tak zachwalają ;p

    OdpowiedzUsuń
  7. wszystko co na mleku , uwielbiam <3

    OdpowiedzUsuń
  8. Wujek mi ją kiedyś przywiózł i strasznie żałowałam.. że tylko jedną!;D

    OdpowiedzUsuń