poniedziałek, 15 kwietnia 2013

338. Pudding, który się nie ściął.

Bananowo-waniliowy pudding z kaszki manny z kiwi i musli orzechowym.
Banana vailla semolina pudding with kiwi and nut muesli.




19 komentarzy:

  1. oj tam nie ściął, na pewno i tak był pyszny :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Ścięty, czy też nie, najważniejszy jest dobry smak! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. podoba mi się:) zielono i wiosennie:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Śliczne zdjęcia, a pudding nadrabia 'nieścięcie' wyglądem i zapewne smakiem :3

    OdpowiedzUsuń
  5. Ooo jakie cudowne miseczki :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Ale za to jak ladnie wyglada :-)

    OdpowiedzUsuń
  7. Jak była smaczna to czy ważne czy wyszła idealnie?! ;)
    Bo wyglądać, to zdecydowanie wygląda bardzo apetycznie

    OdpowiedzUsuń
  8. Ostatnio odkryłam na nowo kiwi, więc kupiłas mnie tym śniadaniem:)

    OdpowiedzUsuń
  9. Kiwi <3 Uwielbiam jej dodatek! Tak jak uwielbiam puddingi :)

    OdpowiedzUsuń
  10. pudding pychotka !! smaczne dodatki - kiwi *-8

    OdpowiedzUsuń
  11. Śniadanko musiało być pyszne! Nie ważne czy ze ściętym puddingiem czy nie! :))

    OdpowiedzUsuń
  12. Na pewno był pyszny:) Choć bardzo ciekawi mnie jak to się stało? Przeleżał swoje w lodówce na pewno, a to chyba bez znaczenia w jakich proporcjach się robi? hm;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Chyba dałam za dużo banana w stosunku do "ścinających" składników ;) bo ewidentnie była bananowa konsystencja :)

      Usuń
  13. Ale pychotki! A jak robiłaś? ;)

    OdpowiedzUsuń
  14. This post will assist the internet users for creating
    new web site or even a blog from start to end.


    Here is my page :: авиарейсы тюмень анапа

    OdpowiedzUsuń