czwartek, 22 listopada 2012

194.

Owsianka z kaszą jaglaną, kaki i syropem klonowym.
Porridge witl millet, kaki and maple syrup.

11 komentarzy:

  1. Wyobrażam sobie, jak musiała być słodka ;) Kaki i syrop klonowy to kuszące połączenie.

    OdpowiedzUsuń
  2. już samo kaki osładza mocno owsiankę, a do tego jeszcze syrop, mmm:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Syrop klonowy, mm.. jadłam tylko raz w życiu w naleśnikarni, gdzie można taki zakupić? :D

    http://myvegetarianparadise.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  4. Nie jadłam jeszcze kaki :P
    ale w owsiance musiało smakować bosko :)

    OdpowiedzUsuń
  5. mmmm wygląda przepysznie, choć kaki mi nie podchodzi :)

    OdpowiedzUsuń
  6. ale fajnie to połączyłaś ,pycha !

    OdpowiedzUsuń
  7. muszę w końcu kupić kaki i spróbować :)

    OdpowiedzUsuń
  8. mi osobiście w owsiance kaki trochę staję się niewyczuwalny smakowo, ale nadal jem w takim połączeniu ;)

    OdpowiedzUsuń