środa, 24 października 2012

165.

Omlet cesarski z jabłkiem i rodzynkami, podany z cukrem pudrem. Rooibos z miodem i wanilią.
Keiserschmarrn with apple and raisins, served with sugar powder. Rooibos with honey and vanilla.

17 komentarzy:

  1. Bezczelnie wpraszam się na śniadanie ;)nie pamiętam kiedy ostatnio omlet jadłam.

    OdpowiedzUsuń
  2. Mam pyszne jabłka, a wieki takiego nie jadłam;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Uwielbiam te omlety. Ostatnio regularnie jadam na kolacje na poprawę nastroju :) (tylko mniejszy)

    OdpowiedzUsuń
  4. ah, uwielbiam tradycyjnego Kaiserschmarrn'a <3

    OdpowiedzUsuń
  5. Och, uwielbiam ten omlet :) To chyba najlepszy możliwy!

    OdpowiedzUsuń
  6. O tego omleta [?] wciąż nie jadłam, a przepisów mam zapisanych, mnóstwo. Twoje dodatki z pewnością świetnie oddawały jego smak..:)

    OdpowiedzUsuń
  7. Chętnie bym skonsumowała takiego grubaska. :)

    OdpowiedzUsuń
  8. czemu już prawie nikomu nie komentujesz?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ponieważ nie mam czasu, robię pracę inżynierską, większość dnia spędzam w laboratorium, a po powrocie do domu przy komputerze programując układ, który tworzę... Nie mam czasu skupiać się na blogach, praktycznie codziennie przeglądam co kto tam wrzucił, ale na komentarze nie mam naprawdę czasu... Mam nadzieję, że niedługo się to zmieni

      Usuń
  9. Planuje zrobić tego omleta i planuje :P
    Aa, po twoim zdjęciu coraz bardziej mam na niego ochotę ♥

    OdpowiedzUsuń
  10. aż ślinka cieknie na sam widok!:))

    OdpowiedzUsuń
  11. coś pysznego , idealny omlecik ;d

    OdpowiedzUsuń