wtorek, 2 października 2012

143.

Owsianka* z dynią, cynamonem, imbirem i granolą orzechową. Biała kawa z przyprawą do kaw i deserów.
Porridge with pumpkin, cinnamon, ginger and nut granola. White coffee with coffe&desserts spice.

*płatki owsiane, otręby owsiane, pszenne i gryczane, zarodki, popping z amarantusa i mielony len.


Dziwny był ten pierwszy dzień. Dziwny projekt, dziwna grupa. I mimo, że cały mój plan na ten semestr wygląda tak jak widać niżej, to jestem niepocieszona, bo przeraża mnie widok mojego promotora na korytarzach ;)


15 komentarzy:

  1. Typowo jesienne smaki owsianki, adekwatne do pogody za oknem..

    OdpowiedzUsuń
  2. jesienna pełnowartościowa owsianka :) orzechy włoskie to jeden z moich ulubionych smaków :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ooo, porwałabym ci taką z dynią. Świetnie wygląda :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Jak pysznie :) Lubię tę granolę, a w owsiance - bardzo

    OdpowiedzUsuń
  5. u każdego dyniowe pyszności, też w końcu muszę kupić dynię! pysznie wygląda :)

    OdpowiedzUsuń
  6. dyniowa, pycha! u mnie wczoraj była :)
    aaa, rzeczywiście mało zajęć! no ale tak, pisanie pracy to też sporo czasu na pewno zajmuje.

    OdpowiedzUsuń
  7. Owsianka i granola. Wszystko, co najlepsze. :D Dyni jeszcze nigdy nie jadłam.

    sniadaniowy-zawrot-glowy.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń