niedziela, 16 września 2012

127.

Kasza manna w słoiczku po maśle orzechowym, naleśnik z rozgniecionym bananem i wiórkami kokosa. Earl grey z cytryną.
Semolina in peanut butter jar, crepe with crushed banana and dessicated coconut. Earl grey tea with lemon.


Nie wiem po co mi ten blog..

25 komentarzy:

  1. Jak to po co? Żeby dzielić się takimi pysznościami, jakie wykonujesz ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Dokładnie, popieram powyższy komentarz ;) Chociaż wszystko zależy, czy chcesz prowadzić bloga, czy nie

    OdpowiedzUsuń
  3. wypróbuje pomysł,jak tylko zjem swoje robione masło:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Popieram komentarz Kruszynki. Chociaż i tak wszystko zależy od Ciebie, zrobisz jak uważasz :)
    Śniadanie mistrzowskie, kasza manna z masłem orzechowym.. *_*

    OdpowiedzUsuń
  5. Mam takie pytanie do ciebie czy twoi rodzice wiedzą o tym blogu?w sensie pytają się chyba po co robisz zdjęcia jedzeniu?xD Co i wtedy mówisz?
    Żebym mogła sobie wymyślać różne śniadanka:)
    Chcesz odejść?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. oczywiście rodzice to też moi czytelnicy ;)
      Nie wiem, wydaje mi się, że zaczynam powtarzać się ze śniadaniami

      Usuń
    2. Nawet jeśli tak, to co z tego? Nie powinnaś myśleć "dzisiaj nie zjem owsianki bo wczoraj była na blogu", trzeba jeść to na co ma się ochotę nawet jeśli jest to 3 takie same śniadanie z kolei :) A Twoje śniadania zawsze są prze-py-szne! <3

      Usuń
    3. dokładnie, zgadzam się! a zawsze masz takie pyszne śniadania i z dnia na dzień coraz bardziej wzrasta mój poziom cukru we krwi patrząc na Twoje zdjęcia! i nigdy nie widziałam powtórki, a nawet jakby tak to ważne, że na to miałaś ochotę i to zjadłaś :) a naleśniczka porywam, a masełka zazdroszczę!

      Usuń
    4. ja powtórek nie zauważyłam, zresztą nawet jeśli by tak było to co z tego? równie dobrze codziennie możesz jeść to samo, a za każdym razem i tak będzie to trochę inaczej wyglądało:) to jest blog dla śniadań, a nie śniadania dla bloga, jedz to, na co masz ochotę nie zważając na to, że np. wczoraj czy przedwczoraj też była manna, więc dzisiaj już się nie może powtórzyć

      Usuń
    5. Nie chodzi o to, że podporządkowuje śniadania pod bloga, a jedynie o to, że jaki sens ma prowadzenie bloga, na którym jest wciąż to samo? Ameryki nie odkrywam swoimi śniadaniami... Nie wiem jaki jest tego cel.

      Usuń
    6. lubisz robić zdjęcia jedzeniu, to też sztuka, propagujesz porządne śniadania, inspirujesz :)

      Usuń
  6. od pewnego czasu też się nad tym zastanawiam , no bo co on nam daję :D ? przecież nic nowego tutaj nie pokażemy . jakiegoś apogeum w robieniu śniadań nie osiągniemy .

    pomału się wypalam podobnie jak ty :d

    OdpowiedzUsuń
  7. Cudne smaki. No co Ty, skąd ta chwila zwątpienia? Masz pyszne śniadania, i na pewno nie jedną osobę zainspirowałaś jakąś propozycją śniadaniową ^^

    OdpowiedzUsuń
  8. jak to po co ,jesteś naszą inspiracją ,czasami też tak myślę ,ale potem mi przechodzi ;p
    śnaidanie przepyszne <3 w słoiczku po maśle ,bosko :) i te z M&S <3

    OdpowiedzUsuń
  9. Wszystko zależy po co założyłaś tego bloga ;) U mnie już chyba ze 3 razy były pierogi z jagodami na śniadanie :p

    OdpowiedzUsuń
  10. O nie, ja dzisiaj już dziękuje za masłoxp

    OdpowiedzUsuń
  11. Wspaniałe zdjęcie pysznego śniadania :D

    OdpowiedzUsuń
  12. O to widzę, że nie tylko mnie nachodzi takie pytanie, ale trochę pomarudzę i przechodzi;)
    Przepyszne śniadanie<3
    A i tak sobie przeglądam Twój blog i podobają mi się Twoje zdjęcia ;)

    OdpowiedzUsuń
  13. Mi się twój blog bardzo podoba!
    Świetne przepisy i pomysły na śniadania:)

    OdpowiedzUsuń
  14. Masło orzechowe <3 i to crunchy ; )

    OdpowiedzUsuń
  15. Słoiczkowe śniadania wielbię :D

    OdpowiedzUsuń
  16. po to żeby taką np. mnie motywować do zadbania o swoje śniadanie, do pokazywania super zdjęć i różnych kombinacji jednej potrawy. Nie przestawaj! :*

    OdpowiedzUsuń
  17. ..po to aby podtrzymywac swoj bloggowy potencjal! jest warty uwagi i nigdy w to nie wątp. Pozdrawiam ;)

    OdpowiedzUsuń